Reclama header after big part 1

INFO

www.anunturi-agricole.ro si www.agroinfo.ro nu raspund pentru continutul publicat de utilizatori in cadrul anunturilor!

Anunturi Agricole Suceava

Rezultate: [6]  Pagini: [1]  

1   
Anunt Gratis Salveaza
Hrisca pentru semanat, samanta C1, netratata

Hrisca pentru semanat, samanta C1, netratata

424.71 RON / buc
Este o planta anuala cultivata in intreaga lume pentru semintele sale comestibile, care este folosita ca boabele de cereale precum graul sau porumbul. In timp ce planta este cultivata in principal pentru productia de cereale, frunzele sale pot fi hrana pentru animale. Intreaga planta poate fi pasunata sau cosita și servita animalelor sub diferite forme: proaspata, fan sau siloz. Deoarece hrisca este o planta cu crestere rapida, poate fi cultivata ca cultura de vara sau de iarna in rotație cu cereale sau poate fi amestecata cu leguminoase.
Vizualizari: 2475   Publicat in: 28 martie 2024 - 07:10
Anunt Gratis Salveaza
VORONET BUCOVINA - SARBATORI DE PASTE - VILA DOINA

VORONET BUCOVINA - SARBATORI DE PASTE - VILA DOINA

60 EUR / buc / Negociabil
VORONET BUCOVINA – SARBATORI DE PASTE – VILA DOINA Pentru sfintele sarbatori de Paste pensiunea turistica VILA DOINA*** doreste sa ofere turistilor ( organizati in grupuri sau individual) servicii superioare de cazare si masa . Din meniu nu vor lipsi preparatele traditionale specifice sarbatorilor de PASTE : friptura de miel cu hrean, cas cu ceapa verde, racituri de cocos, salata boeuf , salata de ghebe, pasca, drob de miel,bors de miel . pastravi pe pat de legume la cuptor, sarmale bucovinene la cuptor taranesc, cozonaci cu mac, gratar asortat, tort, hribi cu smantana .
Vizualizari: 13378   Publicat in: 22 martie 2024 - 10:21
Anunt Gratis Salveaza
VORONET,BUCOVINA - VACANTA PERFECTA

VORONET,BUCOVINA - VACANTA PERFECTA

100 RON / buc
VORONET – BUCOVINA , Vacanta de vis ! VILA DOINA***situata la numai 250 m de renumita manastire Voronet ofera linistea si confortul necesar pentru un sejur perfect in Bucovina.Aceasta pensiune are o camera dubla, doua camere triple, o suita si o suita superioara toate avand baie proprie, cablu TV si unul sau doua balcoane.Turisti se pot bucura de preparatele traditionale bucovinene.La exterior se afla un foisor cu un cuptor taranesc, un gratar si un loc pentru servirea mesei. O banca cu o masuta sunt umbrite de coroana perfecta a unui fag. O portita permite accesul spre padure pentru toti cei ce iubesc natura. Exista o parcare private pazita . www.voronet.viladoina.ro office@viladoina.ro ; vila_doina@yahoo.com 0745618320 , 0230234554
Vizualizari: 15860   Publicat in: 22 martie 2024 - 10:21
Anunt Gratis Salveaza
VORONET , BUCOVINA - VACANTA LINISTITA

VORONET , BUCOVINA - VACANTA LINISTITA

80 EUR / buc
VORONET , BUCOVINA - VACANTA LINISTITA ! VILA DOINA situata la numai 250 m de renumita manastire Voronet ofera linistea si confortul necesar pentru un sejur perfect in Bucovina.Aceasta pensiune are o camera dubla, doua camere triple, o suita si o suita superioara toate avand baie proprie, cablu TV,Wi-Fi , unul sau doua balcoane.Turisti se pot bucura de preparatele traditionale bucovinene.La exterior se afla un foisor cu un cuptor taranesc, un gratar si un loc pentru servirea mesei. O banca cu o masuta sunt umbrite de coroana falnica a unui fag.
Vizualizari: 12227   Publicat in: 22 martie 2024 - 10:21
Anunt Gratis Salveaza
VORONET , BUCOVINA - VACANTA ANULUI

VORONET , BUCOVINA - VACANTA ANULUI

25 EUR / buc / Fix
VORONET , BUCOVINA - VACANTA ANULUI VILA DOINA situata la numai 250 m de renumita manastire Voronet ofera linistea si confortul necesar pentru un sejur perfect in Bucovina.Aceasta pensiune are o camera dubla, doua camere triple, o suita si o suita superioara toate avand baie proprie, cablu TV,Wi-Fi , unul sau doua balcoane.Turisti se pot bucura de preparatele traditionale bucovinene.La exterior se afla un foisor cu un cuptor taranesc, un gratar si un loc pentru servirea mesei. O banca cu o masuta sunt umbrite de coroana falnica a unui fag. www.voronet.viladoina.ro
Vizualizari: 10708   Publicat in: 22 martie 2024 - 10:21
Anunt Gratis Salveaza
VA ASTEPTAM LA VORONET !

VA ASTEPTAM LA VORONET !

20 EUR / buc
VA ASTEPTAM LA VORONET ! VILA DOINA situata la numai 250 m de renumita manastire Voronet ofera linistea si confortul necesar pentru un sejur perfect in Bucovina.Aceasta pensiune are o camera dubla, doua camere triple, o suita si o suita superioara toate avand baie proprie, cablu TV,Wi-Fi , unul sau doua balcoane..La exterior se afla un foisor cu un cuptor taranesc, un gratar si un loc pentru servirea mesei. O banca cu o masuta sunt umbrite de coroana falnica a unui fag si portita permite accesul spre padure pentru toti cei ce iubesc natura. Exista o parcare privata pazita .
Vizualizari: 10524   Publicat in: 22 martie 2024 - 10:21
Rezultate: [6]  Pagini: [1]  

1